top of page

COPYWRITING & CAMPAGNES ...

VAN ONTWERP TOT UITVOERING.

Vanuit een groeiende vraag bij bestaande klanten, werd het aanbod recent ook uitgebreid naar copywriting en campagnes. In de meest brede betekenis van het woord. Vanuit eenzelfde gedrevenheid waarmee websites worden ontworpen, kan je nu ook voor creatieve campagnes aankloppen bij Klant & Klaar. Of het nu gaat om een gerichte actie op Facebook, een call-to-action Nieuwsbrief, een hippe flyer, je noemt het maar!

COPYWRITING

Veel mensen starten met het schrijven van hun eigen webteksten en ontdekken al snel dat copywriting niet echt hun "ding" is. Het is inderdaad een vak apart. Een wereldje van schrijven, schaven en herschrijven ... telkens opnieuw.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als journalist voor tal van muziektijdschriften en hun websites (Backstage, Stage Magazine, Poppunt, De Slagvaders, ... ) zie ik het schrijven van teksten als een logische component binnen de oplevering van een degelijke website, nieuwsbrief of campagne.

Mijn doel is wervend te schrijven met jouw klant als uitgangspunt. Zo communiceert je website of campagne met teksten die raken en activeren.

Geen zorg, ik doe het met plezier!

COPYWRITING

NIEUWSBRIEF

Een vlotte nieuwsbrief kan ook vandaag een heel specifiek doelpubliek bereiken. Niet iederéén is immers FaceBook, Twitter of Instagram adept. Bovendien is een doelgerichte mailing dé ideale tool om in de mailbox van klanten te geraken. 

Een goede planning, een effectief interessant aanbod én een aantrekkelijke lay-out zijn daarbij cruciaal. Klant & Klaar helpt je vanuit een jarenlange ervaring jouw doelpubliek stelselmatig op te bouwen. In nauwe samenwerking en met aandacht voor de correcte timing, worden aantrekkelijke mailings uitgestuurd waarmee potentiële klanten worden omgevormd tot effectieve klanten.

WIX heeft een handige geïntegreerde mailingstool. Door binnen eenzelfde omgeving te blijven, wordt de aansturing én opvolging nog een pak makkelijker.

Natuurlijk worden daarbij de regels rond Spam en Privacy 110% gerespecteerd. GDPR en Privacy Beleid zijn voor Klant & Klaar geen ver-van-mijn-bed-show en worden optimaal geïntegreerd op uw website of Nieuwsbrief.

NIEUWSBRIEF

SOCIAL MEDIA

Een goed georganiseerde campagne wordt aangestuurd vanuit meerdere 'kanalen' om haar doel te bereiken. Elk met hun trouwe en unieke aanhangers. Vandaag zijn Facebook, Twitter, Instagram of Google Hangout zowat vergroeid met ons dagelijks leven. En terecht, want er "beweegt" ook heel wat op die verschillende Social Media kanalen! 

 

Een selectie van de juiste kanalen is een absolute must, ook al heb je een bloeiende online website. 

 

Klant & Klaar helpt je om de juiste kanalen te kiezen. Vervolgens maken we van die kanalen een nuttig verlengstuk van je website. Met gerichte 'visuals' (Header, Banner, maar ook posts, ...) zorgen we er voor dat de huisstijl van de site naadloos wordt doorgetrokken naar alle Social Media kanalen.

Met de ingebouwde tools in WIX is het daarna kinderspel om het allerlaatste nieuws meteen te verspreiden. Geen dubbele administratie per kanaal dus, maar rechtstreeks vanuit de blog-omgeving van je website! Makkelijk, toch ... ?

SOCIAL MEDIA

COMMERCIEEL

Naast een aantrekkelijke Nieuwsbrief, mailing via de site of Social Media wordt een campagne vaak ook ondersteund door een 'fysieke' campagne. Een aantrekkelijke flyer of poster is daarbij één van de vele mogelijkheden die heel wat mensen weet te bereiken! 


Op die manier kan meteen ook de huisstijl van de website worden doorgetrokken naar het ontwerp. De herkenbaarheid die daardoor ontstaat, is van onschatbare waarde voor uw bedrijf en laat een erg professionele indruk na. 

 

Klant & Klaar levert - in nauwe samenwerking met FOOTOO - zie infra - ook jouw off-line campagnes. Zeg maar "drukwerk" dus. Een aantrekkelijke flyer die van deur tot deur wordt verdeeld, een levensgrote of standaard poster, Klant & Klaar maakt er werk van! Met graagte!

COMMERCIEEL

FOOTOO.be

Klant & Klaar werkt nauw samen met fotograaf Stijn De Graeve, van FOOTOO.be. Waarom? 

Het succes van een succesvolle website wordt grotendeels bepaald door zijn look en feel. Hoofdrolspeler daarin is de boodschap die wordt gebracht.

 

Sterke visuals helpen om die look en feel te vertalen. Met unieke en sprekende foto's kan jouw verhaal in de juiste context worden gebracht. Ze brengen de klant in de juiste sfeer en overtuigen hem  waarom hij bij jou op het juiste adres is.

FOOTOO.be is al jaren werkzaam in deze sector en begrijpt daardoor als geen ander de 'taal van een website'. In nauwe samenwerking met de Klant & Klant wordt een plan-van-aanpak uitgewerkt met een sterk en authentiek visueel verhaal als eindresultaat.  

Ook voor drukwerk op grote(re) oplages, rekent Klant & Klaar op FOOTOO om snel, correct én betaalbaar alles te laten uitvoeren. 

bottom of page