top of page

DISCLAIMER.

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Lieven De Graeve, handelend onder de naam Klant & Klaar. Klant & Klaar besteedt uiterste zorg aan een zo actuele, toegankelijke, correcte en complete website. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

 

Klant & Klaar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.klantenklaar.be.  Het is mogelijk dat via de website van Klant & Klaar toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. Klant & Klaar kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina's of -sites.

 

De informatie en illustraties op deze site mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden overgenomen of in welke wijze dan ook worden gekopieerd of gedeeplinkt.

© Copyright 2019 I Klant & Klaar.

bottom of page