top of page

vr 07 mei

|

Online Quiz

DE QUIZ VAN 1000KM

Neem deel aan deze wervelende quiz en geef met je bijdrage "Kom Op Tegen Kanker" een welverdiend duwtje in de rug!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
DE QUIZ VAN 1000KM
DE QUIZ VAN 1000KM

Tijd en locatie

07 mei 2021, 20:00 – 21:00

Online Quiz

Over het evenement

Met een wervelende en gevarieerde QUIZ via KAHOOT, willen we jong én oud nog even online entertainen alvorens de terrasjes éindelijk terug opengaan ... ! Zo willen we op een ludieke manier de broodnodige fondsen binnenbrengen om het onderzoek naar kanker door KOTK verder te ondersteunen. Want ook deze uiterst kwetsbare groep rekent op onze steun - zeker door de impact van Covid - zodat het onderzoek  kan worden verdergezet. Jouw deelname is daarin dus zéker van belang ...! 

TOEGANG TOT DE QUIZ: na aankoop ontvang je meteen een mail met je online ticket. 

Die mail bevat ook de LINK naar het ZOOM live evenement van waarop we de quiz zullen presenteren. 

DEELNEMEN: bestaat uit 2 stappen:

  • Inloggen op de quiz (via Zoom):

Neem op 07-05 rond 19:55 je ticket-mail bij de hand en klik daarin op de link onderaan: "Neem deel aan Zoom vergadering"   

Die brengt je meteen naar onze ZOOM-meeting in je browser. Selecteer daar voor de online-versie van Zoom. Je hoeft de Zoom-app dus niet te installeren (al is die wel gratis). 

  • Antwoorden op de quizvragen (via Kahoot):

Antwoorden op de quizvragen, doe je - bij voorkeur - op een smartphone of tablet. Ook hier hoef je niks extra voor te installeren. Surf met de smartphone of tablet naar www.kahoot.it en vul de unieke code (nummer) in van deze quiz. Dit nummer wordt bekendgemaakt bij aanvang van de quiz. 

Geen smartphone met internet in de buurt? Geen zorg, ook via de desktop kan je surfen naar www.kahoot.it. Al kan dit je wel  kostbare seconden kosten door telkens van scherm te moeten switchen ...

Op de website www.klantenklaar.be/deelnemen, vind je nog wat extra info, maar geen zorg, het wijst zichzelf normaliter perféct uit ... !

Tickets

  • DE QUIZ VAN 1000KM - tvv KOTK

    Met dit ticket steun je de 1000km van "Kom Op Tegen Kanker". Dikke merci!

    € 5,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page