Nieuwe website Klant & Klaar

Bijgewerkt: 23 jul 2018

Van minimalistisch naar super uitgebreid ...


Hoi! En welkom op de gloednieuwe website van Klant & Klaar.

Met inderdaad een totaal vernieuwde look & feel ...


Die drastische verandering kwam er na de MeetUp waar ik als "WIX Expert" exclusief voor werd uitgenodigd in Parijs. Daar bleek dat mijn webbuilding bedrijfje intussen toch mooi in de kijker loopt. Niet alleen met het stijgende aantal projecten die ik inmiddels heb kunnen afwerken, maar blijkbaar haal ik ook goede punten bij de analyse van mijn sites (opbouw site, visuals, copywriting, SEO, ...)

Meer zelfs, ik mag mezelf nu ook voorstellen via de WIX Arena - zeg maar de Hall of Fame van WIX webbuilders - zodat ik via WIX zelf bij een nog breder publiekin België en Nederland zal voorgesteld worden.


Met die pluimen fier op m'n hoed, maakte ik de voorbije weken werk van een nieuwe website. De focus lag daarbij op de waarden waar ik wil voor staan. Geen grootschalige marketing, maar oprecht en eerlijk aantonen wie er achter Klant & Klaar staat en wat je er mag van verwachten.

En dat blijkt intussen toch heel wat! Hoofdzakelijk B2B, maar intussen ook Evenementen met online ticketting, of Beauty en Wellness met reservatietools, B&B reserveringsmodule, ...


Maar ik hoop dat ik met deze nieuwe website ook de schijnwerper kan richten op die webdesign-passie die in mij opborrelt, nu al zoveel jaren. Want dàt is de drijfveer die maakt dat ik met zoveel enthousiasme elke dag Klant & Klaar vorm mag geven en laten groeien; die vele positieve reactie van klanten wanneer ik hun website oplever.


Hopelijk mag ik met deze nieuwe website een nieuw en al even boeiende hoofdstuk inslaan voor Klant & Klaar. Ik ben er alvast hélemaal klaar voor ...

WELKOM !