top of page

VOOR ELK WAT WILS.

Iedere klant is op zoek naar zijn uniek plekje op internet. Om nog beter te kunnen inspelen de noden van die klant, werkt ik vanuit Klant & Klaar veelal niet met de standaard templates van WIX. Al kunnen ze soms wel een basis of inspiratie zijn ... 

Op die manier wordt een unieke huisstijl gecreëerd die naadloos aansluit bij jouw visie, doelgroep en producten of diensten. Naast de gebruiksvriendelijkheid en een goede vindbaarheid (zoekmachines, weet je wel ...), wordt bijzondere aandacht besteed aan de beleving en de sfeer van de website.

 

Doel nummer één is dat de bezoeker zich prettig voelt wanneer hij jouw bedrijf een online bezoekje brengt.

BUSINESS TO BUSINESS:

De eerste indruk is erg belangrijk. Dat geldt ook voor jouw website.  Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten, meer omzet of online beter te worden gevonden. Klant & Klaar legt zich specifiek toe op B2B websites:

 • Professionele uitstraling:

Door een strakke en aantrekkelijke vormgeving te combineren met gerichte content, bereikt jouw website het vooropgestelde doelpubliek voor jouw producten of diensten. Het ultieme online visitekaartje van jouw bedrijf. 

 • Betaalbaar:

Na een uitgebreide 'intake' en een correcte prijsofferte blijft de focus op wat je écht nodig hebt. Géén verrassingen! 
Tenzij ... de gunstige kostprijs van uw project. 

 • Goed vindbaar:

Door de doelgroep goed in te schatten, kunnen de juiste marketingtools worden toegepast. WIX blinkt uit in uitstekende SEO, dus dat zit al goed!

 • Mobiele App, ook voor u:

Een WIX website wordt opgeleverd met een handige mobile app. Van daaruit kan je - afhankelijk van het type site - makkelijk berichten plaatsen, chatten met klanten of ze online volgen. Een niet te onderschatten voordeel in jouw online beschikbaarheid! ​​

Business to Business

MUZIEK & ARTIESTEN

De muziekwereld is een creatief en artistiek doolhof waar je als artiest een plekje moet weten te veroveren. Internet is dé ideale plek om jouw werk als artiest, muzikant, band, DJ, .. bij een breed publiek te promoten. Aanvullend op het B2B aanbod is Klant & Klaar jouw muzikale partner om dat doel te bereiken via een specifieke Muziek Website: 

 • Jouw Muziek, Jouw Stijl

Met een strakke website zorg ik er voor dat die naadloos aansluit bij de stijl die je wil uitdragen. Pop, Funk, Punk, Rock, ... You name it! 

 

 • Online verkoop (*):

Een actieve website is ook de uitgelezen plek om jouw muziek via Streaming aan te bieden. Maar ook CD-verkoop, ticketting voor concerten of merchandising kunnen via de website verlopen. Zelfs verspreiding op iTunes, Deezer, Spotify, ... is mogelijk vanuit de website! Bovendien houdt WIX niks af van jouw verkoopsinkomsten! 

 

 • Interactie

Jouw website is het ideale kanaal om in interactie te gaan met jouw fans; van uitgebreide Blog/Vlog op de site (met Facebook/Twitter integratie) of mail-campagne met aantrekkelijke teaser tot uitgebreide concert-agenda. 

Muziek en Artiesten

EVENEMENTEN

De evenementen-wereld is als deel van de culturele en artistieke wereld continue in beweging. De interactie met een breed publiek is cruciaal. Aanvullend op het B2B aanbod is Klant & Klaar jouw perfecte partner om het dat publiek te bereiken via een specifieke Evenementen Website: 

 • Jouw Evenement, Jouw Stijl

Met een strakke website zorgen we ervoor dat die naadloos aansluit bij de stijl die je wil uitdragen als aanbieder. Van cultureel of muzikaal event, popconcert, klassiek optreden, of Foute Party, tot theater, Standup Commedian of filmvoorstelling. Let's roll!

 • Online reservatie en ticketting (*):

Een actieve website is de uitgelezen plek om alle ticketting via een overzichtelijke webshop online te laten verlopen. Inclusief online betaling! Wees gerust, WIX houdt niks af van jouw ticket-inkomsten!

 

 • Interactie (*)

Jouw website is het ideale kanaal om in interactie te gaan met alle betrokkenen. Dat kan via een Blog/Vlog op de site (met Facebook/Twitter integratie) of een mail-campagne met aantrekkelijke teaser tot een programmatie-overzicht of uitgebreide concert-agenda.

EVENEMENTEN

BEAUTY & WELLNESS

Zijn Beauty of Wellness jouw passie? Of heb je 't meer op Massage? Bied je Nail-art aan? Dan is Klant & Klaar jouw ideale partner om ook van jouw website via een specifieke Wellness-design, tot een pareltje om te toveren. Bovendien biedt een WIX website heel wat extra interactieve mogelijkheden, zowel voor jou als voor je klanten: 

 • Jouw zaak, Jouw Stijl

Met een knappe website zorgen we ervoor dat die naadloos aansluit bij de stijl die je wil uitdragen met jouw salon.

 • Online Reservatie en/of verkoop (*):

Via een online agenda kunnen klanten hun specifieke behandeling reserveren. Jij behoudt uiteraard àlle controle; via het dashboard en de handige app op je smartphone.
En wat dacht je ervan om online ook je beauty producten aan te bieden?

 

 • Interactie

Jouw website is het ideale kanaal om in interactie te gaan met (potentiële) klanten; met een boeiende Blog (met makkelijke Facebook/Twitter integratie) of een aantrekkelijke mail-campagne waarin je jouw gamma voorstelt of om leuke acties en promoties aan te kondigen. 

(*) De WIX App's Market biedt een uitgebreid aanbod aan gratis & betalende app's aan waarmee jouw site optioneel kan uitgebreid worden met handige extra's.

BEAUTY & WELLNESS
bottom of page